Všechny tábory

Přečtěte si o nadcházejících i minulých táborech

Tábor 2014 - Zlatokopové na Aljašce

Hledáme statečné muže a ženy pro naši neopakovatelnou letošní výpravu Zlatokopové na Aljašce - těšit se můžete na celotáborovou hru na motivy zlaté horečky, rýžování zlata, hernu v saloonu, závody psích spřežení, staré známé tváře vedoucích, výlety na kole, večerní posezení u ohně a spousty dalšího.

Tábor 2013 - Hobit

Chcete se připojit ke třinácti trpaslíkům v jejich putování za pokladem? Chcete okrást zákeřného draka Šmaka? Chcete projít Středozem od východu k západu? Přijeďte na náš tábor Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky.

Tábor 2012 - Piráti

Chcete se připojit k pátrání po legendárním pokladu? Chcete okusit mořskou sůl a letní vítr ve vlasech? Je vaším nejlepším přítelem papoušek a lahev rumu? Pak seberte odvahu a vyplujte s námi pod pirátskou vlajkou!

Tábor 2011 - Rytíři aneb Za králem Artušem

Chcete se zúčastnit rytířských soubojů? Chcete se připojit k družině krále Artuše? Chcete zasednout ke kulatému stolu? Chcete se vrátit do časů, kdy odvaha a čest nebyly jen slova? Pak právě vás hledáme pro naši letní výpravu za králem Artušem!

Tábor 2010 - Avatar

Výprava za dalekým modrým světem na planetu Pandora si žádá ty nejstatečnější. Odvážíš se k nám přidat a bránit Strom duší, íkrany a celý svět před chamtivostí společnosti RDA?