Tábor 2021 - Zaklínač

Aktualizováno 8. 2. 2023

Chceš se stát slavným zaklínačem a vydat se ve stopách Geralta z Rivie? Hradiště Kaer Morhen hledá mladé bojovníky a bojovnice, kteří se chtějí zúčastnit náročného výcviku a získat zlato, věhlas a slávu! K dispozici po celou dobu výcviku budou zkušení zaklínači ze školy Vlka!

Začátek tábora: 25. 7. 2021
Konec tábora: 7. 8. 2021

Tábor s tématikou Zaklínače jsme si užili na tábořišti Hůrky nedaleko Jindřichova Hradce. Všechny děti byly zkušenými zaklínači - vedoucí kluci - a čarodějkami - vedoucí holky rozřazeny do pěti škol - Gryfa, Kočky, Mantichory, Zmije a Lišky. Jejich společným úkolem bylo obnovit slávu zašlého zaklínačského hradiště Kaer Morhen, které se na naší nástěnce postupně proměňovalo z pobořené zříceniny v obrovský hrad.

Krom těchto oddílových etap všichni mladí zaklínači ještě vydělávali peníze v hrách jednotlivců a ve volném čase lovili příšery - menší ve vlastním volném čase a ty dvě největší v oddílových dopoledních programech. To víte, zastřelit šípem strigu, to už dá práci a je na to třeba mnoho lidí.

Nejoblíbenější dětskou hrou se staly harpyje, u kterých se většina řádně proletěla vzduchem zavěšena na laně a nejoblíbenější hrou vedoucích Zkouška trav - největší obava každého mladého zaklínačského učně. Nakonec ji všichni ale zvládli ve zdraví.

Jak se můžete podívat níže, hradiště jsme obnovili a domů odjeli s hromadou zlaťáků, trofejí i zážitků.

Leták

Informační leták 2021

Táborový zpěvník

Aby si děti mohly zazpívat i doma:)

Přehled příšer

Co jsme všechno ulovili

Fotogalerie